الاخبار

Wade the Movie’, wordt in Louisiana gefilmd en adverteert

De anti-abortusfilm, gepromoot als ‘Roe v. Wade the Movie’, wordt in Louisiana gefilmd en adverteert zichzelf als ‘het onvertelde verhaal over hoe mensen hebben gelogen, hoe de media hebben gelogen en hoe de rechtbanken werden gemanipuleerd’, aldus een GoFundMe-pagina gekoppeld aan zijn website. ‘Toen ik me hiernaar verdiept, ontdekte ik samenzweringstheorieën, nepnieuws, verzonnen statistieken en een hele hoop betrokken mensen die hun posities veranderden van pro-choice naar pro life, inclusief Norma [McCorvey], ‘Loeb vertelde The Hollywood Reporter, die de eiser noemde die bekend was bij het wettelijke pseudoniem’ Jane Roe. ‘Loeb, die als regisseur en hoofdrolspeler in de film wordt vermeld, vertelde het nieuwsartikel dat hij de film graag in de bioscoop zou willen hebben De vervanging van het Hooggerechtshof door Anthony Kennedy is bevestigd, in de hoop dat de boodschap van de film invloed zal hebben op de benoeming van een rechter die zich tegen abortusrechten verzet. Op dit moment kende de productie een aantal uitdagingen, zei Loeb, inclusief het verkrijgen van locatievergunningen. en financiering en het omgaan met het verlies van bemanningsleden die ophielden vanwege het onderwerp van de film. Louisiana State University en de Universiteit van Tulane hebben allebei de vergunningen ingetrokken om de film op hun campussen te filmen nadat ze hadden gehoord wat het onderwerp was, vertelde Loeb aan The Hollywood Reporter.A vertegenwoordiger van LSU ontkende die bewering, vertelde HuffPost dinsdag dat het om logistieke problemen ging. ‘De universiteit ontvangt een aantal filmverzoeken per jaar en elk wordt op dezelfde manier behandeld om te bepalen of het project op de campus kan doorgaan of niet., ‘zei een woordvoerder in een e-mail. Een woordvoerder van Tulane zei ook dat ze niet in staat waren om de film te huisvesten omdat de gevraagde ruimte op de campus al in gebruik was. In mei vertelde Loeb aan Fox News dat de fondsenwerving van zijn productie uitdagend was geweest en dat Facebook aanvankelijk advertenties blokkeerde die steun voor de film zochten. ‘Veel van de waarheid waar we het over hebben in de film, veel mensen wilden niet weggaan,’ vertelde Loeb aan gastheer Tucker Carlson.Acco Loeb heeft getekend bij The Hollywood Reporter, een aantal conservatieve acteurs in zijn film, waaronder Jon Voight, die een rechter zal uitbeelden, en ‘Clueless’ star en voormalig Fox News-medewerker Stacey Dash, die probeerde naar Congres te rennen in zijn lente.Dash zal naar verluidt Mildred Jefferson verbeelden, de eerste zwarte vrouw die afstudeerde aan de Harvard Medical School en de voormalige president van het nationale recht op leven. Loeb, volgens zijn IMDB profiel, zal Dr. Bernard Nathanson, een gynaecoloog verloskundige die een prominente tegenstander van abortussen na jaren van uitvoering. Waarom de film wordt opgenomen in Louisiana, een staat met restrictieve abortuswetgeving, is onduidelijk.

moncler sale Een van de redenen waarom we ons zo gestresst en overweldigd voelen door de dag is het idee dat dingen netjes en ordentelijk moeten zijn. Wij verwachten dat dingen niet fout zullen gaan. Maar als ze dat doen, raken we van streek. We hebben duidelijkere wetgeving nodig. Zoals in: ‘U mag 10 van een hele video gebruiken. U kunt 10 goedkope moncler-jassen een nummer gebruiken’, enz. moncler sale

moncler nederland Vrouwelijke octopussen kunnen hun armen verder strekken dan mannetjes van gelijke grootte, wetenschappers bestuderen biomechanica van dieren in goedkope moncler jassen die Italië in 2013 heeft onthuld. Ze testten octopussen armelasticiteit in een tank: de cefalopoden moesten een buis omhoog reiken en hun armen strekken om smakelijk aas te bereiken. De studie vond ook dat alle geteste octopussen hun armen konden uitbreiden over hun normale lengte online. moncler nederland

moncler jas heren ‘Gianforte greep Jacobs met beide handen bij de nek en smeet hem achter zich in de grond’, schreef Fox News-verslaggever Alicia Acuno, die aanwezig was met twee collega’s uit de moncler-verkoop. ‘Ik keek ongelovig toe toen Gianforte toen de verslaggever begon te slaan, het leek erop dat hij de toestemming van de legende niet had gekregen voordat hij de privéberichten plaatste.West West plaatste een andere screenshot met de reactie van de legende, waarin stond:’ Omdat jij ‘re-posten van teksten, laat me toevoegen dat ik heb een nieuwe single uit ha ha.’ West schreef dat hij de dialoog met Legend ‘echt’ waardeerde omdat ‘omdat ik eigenlijk heel empathisch ben.’ Im nog het kind van de telethon. moncler jas heren

moncler heren Het is niet verrassend dat een van de grootste CIO-zorgen het spookbeeld is van een inbreuk op de netwerkbeveiliging. Deze angst, in combinatie met de snelgroeiende vraag naar WiFi en groeiende activiteiten met hoge bandbreedte zoals video, heeft het upgraden van de campus-IT-infrastructuur tot de hoogste strategische prioriteit voor CIO’s gemaakt. Het verbeteren van mobiele toegang en BYOD is de tweede meest genoemde prioriteit.. moncler heren

moncler jassen dames ‘Hoe sterker je ploegmaat is, des te beter het is omdat het je de kans geeft om te laten zien wat je kunt. Veel mensen lijken andere ideeën te hebben over hoe goed ik ben, maar dit is de perfecte manier om mijn vaardigheden te tonen Het zal zwaar worden, zijn CV is geweldig, maar ik https://www.jassenmoncler.nl ben ervan overtuigd dat ik het goed kan doen. ‘ moncler jassen dames

moncler jassen dames sale Molitor had een punt over het hebben van weinig opties voor de negende inning, zelfs als Kintzler de Blue Jays in toom hield. Dus koos hij om bij Light te blijven, die er goed uitzag in de zesde inning, maar die weinig ervaring heeft tegen een line-up die net zo machtig is als die van Toronto moncler outlet nu. Light stond te popelen om zijn goedkope moncler-shot te krijgen, maar het ging niet goed moncler jassen dames sale.

اظهر المزيد

مقالات ذات صلة

إغلاق