الاخبار

I november begynner jeg å vedta det, og innen 24

Den ultimate julegaven

canada goose outlet norge Da jeg giftet seg, lovet jeg meg selv å alltid være en lovslov foran min ektefelle. Du kan vurdere dette som en canada goose jakke barnslig konkurransedyktig handling, men ikke slå den til du har prøvd det! Min forpliktelse til å konkurrere med min kone er canada goose jakke dame en del av våre 18 år med fantastisk ekteskap. canada goose outlet norge

canada goose norge En av måtene jeg uttrykker min kjærlighet til min kone, er gjennom det vi kaller hennes ‘spesielle gave’ på julen. Herrer, følg min ledelse. canada goose victoria parka Hvert år siden vårt engasjement har jeg utformet en gave som krever at jeg canada goose dame legger inn uker av investeringer i tanken og utførelsen. Jeg forteller henne i september at jeg tenker på det. I oktober deler jeg litt av fremgangen. I november begynner jeg å vedta det, og innen 24. desember er det gjort. All den tiden og energien tilsvarer min kone å se hvor mye jeg elsker henne, og til henne nyter forventningen underveis. La meg gi deg noen få år ‘eksempler. canada goose norge

canada goose jakke oslo Året canada goose salg for vårt engasjement bestemte jeg meg for å gjøre en parodi på De tolv juledager: hver dag var en verbal vri på det som var nevnt for sangenes dag. Så, for ‘en patrull i et pæretre’ produserte jeg en ‘patron i et par trær.’ Det var canada goose jakker herre en blekkpatron varm limt mellom to små juletrær jeg plukket opp på håndverksbutikken. Lar deg tenke dette canada goose er dumt, bare fortsett å lese. Dag to, ‘To Turtle Doves’ ble oversatt til to esker med turtle-sjokolade, pakket inn canada goose outlet på to bokser med dykkestenger. Dag tre så like mange frøse franske høner levert til kontoret hennes med en ‘Jeg elsker deg’ ballong festet. Da jeg kom til canada goose victoria dag seks, canada goose outlet bad hun meg om å stoppe, fordi alle på kontoret hennes kom på pulten hennes for å se hva jeg ville gjøre neste gang! Det begeistret meg til ingen ende at jeg hadde skapt en slik interesse i min kone jeg elsker når hun får positiv oppmerksomhet. Jeg hadde allerede funnet ut de elleve herrene en sprang og ventet canada goose norge ventet på å utføre den, men på hennes forespørsel stoppet jeg. canada goose jakke oslo

canada goose i norge På et annet år designet og bygde jeg en cedar bryst slik at hun kunne holde alt trygt hun ønsket å videresende canada goose jakke herre til datteren vår. Et annet år tok jeg henne på en tur for å møte en Capuchin-ape, hun ønsket å holde en av de små varminterne siden hun var barn; Å gi henne en barndomsdrøm var en godbit for henne og for meg. Et siste eksempel var en musikkboks jeg endret. Jeg skrev en sang til bryllupet vårt og denne lille musikkboksen spilte julesanger på papirtape. Det var som et piano. Da jeg sto der og så på canada goose trillium den musikkboksen, var jeg overbevist om jeg bare kunne finne ut av kassettbåndet, kunne jeg få det til å spille min bryllupsang. Så jeg kjøpte den! I en måned spilte jeg med den tingen og fant ut hvilken tunge i spindelen som spilte hva notatet. Da jeg var ferdig, hadde jeg opprettet en 20-tommers papirtape med 3000 individuelle hull som ble spilt ut av det som spilte melodien og en harmoni linje i vår bryllupsang. canada-goose-jakker Jeg må innrømme canada goose jakker dame at hun likte den litt. canada goose i norge

canada goose norge nettbutikk Uansett hvilken ‘spesiell’ gave du kan være, må du bare sørge for å sette de to canada goose herre viktigste delene inn i skapelsens tid og krefter. Hvis du investerer disse to elementene, koster det og det siste utseendet seg ikke noe, og du vil gi din ektefelle et verdifullt minne for livet canada goose norge nettbutikk.

اظهر المزيد

مقالات ذات صلة

إغلاق